English | Magyar
Letölthető földrengés mintapéldák
 • Oldalak
 • 1
 • Headline Picture

  Stavangerben, a festői Norvégia egyik legnagyobb városában volt szerencsénk eltölteni néhány emlékezetes napot. Az út célja az aktuális norvég projektünkkel kapcsolatos személyes műszaki egyeztetés, kapcsolatépítés, valamint az eddigi és a jövőbeli együttműködés áttekintése. 

  Az északi országba a Mahill Kft. társaságában utaztunk, és partnerünk, a Dimensjon Rĺdgivning AS látott vendégül. További szakmai programként megtekintettük a norvég cég építés alatt lévő munkáit és a közös projekt helyszínét. Találkoztunk a projekt dán építészcsapatával, valamint a kint élő honfitárs kollégákkal is.

  A munka mellett szerencsére jutott idő a kikapcsolódásra is. Stavangeri városnézés és az olajmúzeum látogatása mellett kivételesen szép időben gyönyörködhettünk a Lysefjorden hatalmas méreteiben. Először felülről egy gyalogtúra keretében a Preikestolen lélegzetelállító sziklakilátójából, majd norvég kollégáink és barátaink vendégszeretetének köszönhetően alulról egy motorcsónakos kirándulás alkalmából.  Galéria

  1 2 3 4 5 6 7